top of page

AIRCOSERVICE

Airco Service

Vooral tijdens de warme zomermaanden is het fijn als de airco in uw auto goed werkt. Maar wist u dat de airco-installatie van uw auto niet zonder meer onderhoudsvrij is? Bij Wendel de Joode Autotechniek weten we alles van airco’s. Met onze airco apparatuur zorgen we ervoor dat uw airco in optimale conditie blijft.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Waarom is regelmatige aircoservice nodig?

Gemiddeld verliest een goedwerkende airco zo’n 5% tot 10% koudemiddel per jaar. Dit middel zorgt voor verkoeling. Als u uw airco niet onderhoudt, zal de koelcapaciteit van uw airco minder worden na verloop van tijd. Daarnaast zorgt de olie in het koudemiddel voor de smering van de airco. Zonder onderhoud ontstaat er slijtage aan de compressor.

 

Tevens kunnen schimmels en bacteriën zich nestelen op vochtplekken die ontstaan door condensvorming. Dat ruikt u snel genoeg en het kan ook gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Wij van Wendel de Joode Autotechniek voeren daarom graag een interieurreiniging voor u uit, waardoor u meteen van de bacteriën in uw airco-installatie af bent. Ook voorkomt deze behandeling nare geuren die brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts kunnen veroorzaken.

Airco service van Wendel de Joode Autotechniek

Bij Wendel de Joode Autotechniek beschikken we over de benodigde apparatuur om uw airco-installatie te onderhouden. Ook voor aircoreparaties draaien we onze hand niet om. We adviseren u om elke 2 jaar uw airco-installatie te laten controleren. Zo weet u zeker dat uw airco in tiptop conditie blijft en dat uw airco-installatie goed werkt tijdens de warme zomermaanden.

Kom Langs!

Is uw airco-installatie toe aan onderhoud? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak.

bottom of page