top of page

APK EN ONDERHOUD

APK, onderhoud en reparatie op het hoogste niveau

Bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor het onderhouden of repareren van uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Wendel de Joode Autotechniek staan voor u klaar om u van alle diensten te voorzien op het gebied van onderhoud en reparatie. Ook de APK doen we graag voor u. Benieuwd wat u van Wendel de Joode Autotechniek kunt verwachten? Scrol dan nog even door naar onder

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Auto Onderhoud

U kunt bij ons terecht voor elk soort onderhoud aan uw auto. We werken op dealerniveau, dus uw auto is bij ons in goede handen. Wel zo fijn om te weten. 

Bij nieuwe auto´s voeren wij onderhoud uit met behoud van de fabrieksgarantie. 

Sterker nog: op alle werkzaamheden die wij uitvoeren, krijgt u gegarandeerd 1 jaar garantie ondanks de kilometers die u heeft gereden.

Laat uw auto op tijd keuren

Een APK-keuring is verplicht om uit te laten voeren. Indien u beschikt over een auto met benzinemotor of elektromotor die na 2005 is toegelaten door de RDW zal u 4 jaar na de eerste tenaamstelling een keuring moeten inplannen. Bij een dieselauto is dit na 3 jaar. Het is van belang dat dit altijd gebeurt voor de vervaldatum van de APK. Na deze periode is het namelijk verboden om te rijden met een auto die niet voldoet aan de APK-eisen en riskeert u een boete

 

Dit betekent dat u altijd goed moet letten op de APK-termijn voor uw auto. 6 weken voor de vervaldatum ontvangt u hierover een bericht van de RDW. 

Uw auto laten repareren?

Het is mogelijk dat uw auto word afgekeurd op éen of meerdere APK-punten. Geen zorgen. Wij van Wendel de Joode Autotechniek zijn namelijk in staat om alle soorten reparaties aan uw auto uit te voeren. Door een uitgebreid netwerk van leveranciers worden we tot 15 keer per dag bevoorraad. Hierdoor is het mogelijk dat u in de meeste gevallen uw auto het einde van de dag weer op kunt halen.

APK of reparatie bij ons?

Of u nu van plan bent om een APK of een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw auto: Kies voor Wendel de Joode Autotechniek. We staan met ons bedrijf  bekend om de volledige transparantie en betrouwbaarheid voor onze klanten. Door onze transparante prijzen weet u zeker dat u niet meer voor verrassingen komt te staan. Daar komt bij dat we onze prijzen altijd communiceren middels een offerte.

 

Benieuwd wat we voor u en uw auto kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog even contact met ons op, we helpen u graag verder!

bottom of page