top of page

Autogarage Goes

Bent u op zoek naar een autogarage in Goes? Grote kans, aangezien u op deze pagina terecht bent gekomen! Wij zijn Wendel de Joode autotechniek, een echt familiebedrijf dat houdt van autotechniek.

Wie zijn jullie dan precies?

Wendel de Joode Autotechniek is een echt familiebedrijf. Pieter en Marius zijn in juni 2014 gestart met deze mooie autogarage. De laatste jaren zijn we snel gegroeid en daarom zijn we dan ook verhuisd van Kapelle naar het industrieterrein in Goes.

U kunt uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten. Doordat we de nieuwste autotechnieken gebruiken is uw auto bij ons in goede handen.

Geen verrassingen

Geen verrassingen. U bent de eerste die hoort als er wat mis is met uw auto, hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Dat is wel zo eerlijk.

Autotechniek

Het is geen toeval dat we autotechniek in de naam hebben. Wij zijn altijd op zoek naar de nieuwste technieken, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn. Op deze manier kunnen we u een kwaliteitsgarantie geven.

Vertrek met een glimlach

Wij kennen onze klanten gewoon, maken een praatje en willen dat u met een glimlach vertrekt.

Waarom u voor ons moet kiezen?

elektrische auto garage

Kan ik met mijn elektrische auto bij jullie autogarage terecht?

Dat is een goede vraag. Het antwoord is: “Jazeker, graag zelf.” Zoals we al zeiden houden we van de allernieuwste autotechniek in onze autogarage. Elektrische uitleesapparatuur kan dan natuurlijk niet ontbreken. Brandt uw dashboard lampje? Krijgt u een foutmelding in uw Tesla? Kom direct langs. Met onze uitleesapparatuur kunnen we u helpen en kunt u snel weer veilig de weg op met uw elektrische auto.

Wij zijn dan ook meer dan alleen een autogarage. We hebben een enorme voorliefde voor elektronica, hierdoor kunt u gerust uw elektrische auto bij ons achterlaten.

Openingstijden

Kom gerust eens langs in onze autogarage in Goes.

Maandag - Vrijdag:         08:00 - 17:30

Zaterdag:                         09:00 - 12:00

Zondag:                           Gesloten

U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud aan uw auto. Sterker nog: we werken op dealerniveau, dus uw auto is bij ons in goede handen. Op alle werkzaamheden die wij uitvoeren krijgen onze klanten een jaar garantie ondanks het aantal kilometers dat u heeft gereden.

Altijd vervelend natuurlijk! Bent u verzekerd? Wij regelen dan al het gedoe met uw verzekeraar. Dat scheelt u weer geld en tijd.

Toch wel fijn als die goed werkt hè? Wij hebben de benodigde apparatuur om uw airco helemaal te onderhouden. Zo zit u lekker koud op weg naar uw vakantiebestemming.
 

Sommigen denken er misschien niet eens bij na, maar het is enorm handig om af en toe uw inlaat te reinigen. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

Zoals u op onze foto’s kunt zien hebben wij enorm veel apparatuur om te kijken waar het probleem in uw auto zit. Wel zo handig, want dan hoeft niet meteen de hele auto uit elkaar.
 

Op pad met de caravan, gaat u verhuizen met de aanhangwagen of wilt u graag de fietsen meenemen op vakantie? Dan is een trekhaak wel zo handig. Wij monteren hem graag voor u.

Met deze wagens worden natuurlijk enorm veel kilometers gereden. Door onze vakkundige en snelle service kunt u snel weer veilig de weg op in uw bedrijfswagen.

Van een irritant krasje tot een groot ongeluk, alles is natuurlijk enorm vervelend. Wij hebben een samenwerking met een schadeherstel hier uit de buurt, zo kunnen we u volledig ontzorgen!

Waarvoor kan ik nog meer bij jullie autogarage terecht?

Misschien wel makkelijk om dat even op een rijtje te hebben inderdaad. 

Het makkelijkste is dat u naar onze dienstenpagina gaat, hieronder hebben we onze belangrijkste diensten samengevat.

Er staat altijd een gratis leenauto voor u klaar op de dag van de afspraak!

bottom of page