top of page

Onze Diensten

Onze Diensten

Bij Wendel de Joode autotechniek is uw auto in goede handen. Hieronder ziet uw onze diensten die wij u aanbieden. Zoekt u iets specifieker? Twijfel niet om even contact met ons op te nemen.

APK EN ONDERHOUD

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Nadert de vervaldatum van de APK? Of heeft uw auto een reparatie nodig? Wij staan voor u klaar.

ELEKTRISCHE VOERTUIGEN

Wij zijn HBO-gecertificeerd voor elektrische auto's en hebben daarmee verstand van zaken op het gebied van elektrische auto’s. Door onze deskundigheid kunt u snel weer veilig de weg op met uw elektrische auto.

RUITSCHADE

Vroeg of laat krijgt u er een keer mee te maken: ruitschade. Dit kan variëren van een sterretje in uw autoruit tot een barst of scheur. U kunt bij ons terecht voor de reparatie van de schade aan uw ruit.

AIRCO SERVICE

Vooral tijdens de warme zomermaanden is het fijn als de airco in uw auto goed werkt. Maar wist u dat de airco-installatie van uw auto niet onderhoudsvrij is? Met onze aircoapparatuur zorgen we er voor dat uw airco in optimale conditie blijft.

INLAAT REINIGEN

Wij zijn dé specialist in het reinigen van de inlaat trajecten. Heeft u last van verminderd motorvermogen, verhoogd brandstofgebruik, een slechte gas respons, of slecht stationair draaien?  Het is dan de hoogste tijd om uw inlaat te laten reinigen.

STORINGSDIAGNOSE

Een knipperend lampje op het dashboard en waarschuwingssignalen klinken. Er is sprake van een storing. Wij hebben alle apparatuur in huis om de storing snel op te sporen en voor u op te lossen. Zo kunt u weer snel én veilig de weg op.

TREKHAAK MONTEREN

Wilt u op pad met uw caravan? Wilt u uw fietsen meenemen achter op uw auto? Of gaat u verhuizen met behulp van een aanhangwagen? Dan heeft u een trekhaak nodig. Wij monteren graag een trekhaak op uw auto. 

BEDRIJFSWAGEN ONDERHOUD

Niet alleen privéauto’s dienen goed onderhouden te worden. Ook uw bedrijfswagen dient periodiek onderhouden te worden. Door onze snelle en vakkundige service kunt u snel vele veilige kilometers maken in uw bedrijfswagen.

SCHADEHERSTEL

Van een kras in de lak tot schade na een ongeluk; autoschade is altijd vervelend. Wij staan voor uw klaar om allerlei soorten schades te herstellen. Wij ontzorgen u graag bij schade aan uw auto

Meer Info
bottom of page