top of page

Elektrische Auto's

Elektrische Auto's

Ze zijn steeds meer op de weg te vinden: elektrische auto’s. Bijna alle merken hebben wel zo’n model, dus grote kans dat u er zelf al in rijdt. Ook uw elektrische auto vereist aandacht en onderhoud, variërend van APK-keuringen en banden vervangen tot het reviseren van het accupakket en nog veel meer. Uw elektrische voertuig is bij Wendel de Joode Autotechniek in goede handen. We zijn HBO-gecertificeerd voor elektrische auto’s en hebben op dat gebied veel verstand van zaken. Door onze deskundigheid kunt u snel weer veilig de weg op met uw elektrische auto.

Kom langs met uw elektrische auto!

Wendel de Joode Autotechniek is enorm vooruitstrevend in de EV-sector. Ons kennisniveau is hoog voor deze sector en we blijven onszelf continu verder ontwikkelen. Als het gaat om elektrische voertuigen, kunt u voor alles terecht bij Wendel de Joode Autotechniek. Aangezien we op dit gebied de beste service leveren, bent u ook niet meer afhankelijk van de dealer.

 

Bij Wendel de Joode Autotechniek staat u als klant centraal. We zijn transparant over onze prijzen en zullen deze duidelijk met u communiceren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ook staan we bekend om onze persoonlijke service. Daarom bouwen we graag een persoonlijke relatie met u op.

 

Bent u benieuwd wat Wendel de Joode Autotechniek allemaal voor u én uw elektrische auto kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar!

Storingsdiagnose elektrische auto’s

Elektrische auto’s zijn sneller, comfortabeler, slimmer en stiller. Ze zitten vaak volgebouwd met elektronica. Deze elektronica brengen soms storingen met zich mee

 

Brandende controlelampjes op uw dashboard? Kom dan snel langs en rijd er niet mee door, want dat is niet verstandig. Wij van Wendel de Joode Autotechniek beschikken over moderne uitleesapparatuur. Hiermee sporen we gericht de storing op, zodat we hem ook snel voor u kunnen oplossen. Zo helpen we u graag weer veilig en verantwoord op weg.

APK en onderhoud elektrische auto’s

Ook uw elektrische auto moet eraan geloven: de APK-keuring. Voor elektrische auto’s gelden op dit moment dezelfde APK-termijnen als voor benzine-auto’s. Dit betekent dat uw auto na de eerste 4 jaar toe is aan de eerste APK-keuring. Een APK is een momentopname. Regelmatig onderhoud blijft dus altijd raadzaam.

 

Elektrische auto’s hebben weinig draaiende motoronderdelen. Hierdoor vergen elektrische auto’s minder onderhoud en liggen de onderhoudskosten vaak lager. Dit betekent echter niet dat uw elektrische auto zonder regelmatig onderhoud kan. Wat dacht u van het controleren van de remmen en het vervangen van lampjes? En niet te vergeten: het controleren en eventueel vervangen van uw banden? Onderhoud is belangrijk, óók voor uw elektrische auto.

 

Voor dit onderhoud kunt u terecht bij Wendel de Joode Autotechniek.

 

Wij bieden onderhoud op dealerniveau mét behoud van de fabrieksgarantie.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

bottom of page