INLAAT REINIGEN

Inlaattraject reinigen

Wendel de Joode Autotechniek is dé specialist in het reinigen van de inlaattrajecten. Heeft u last van verminderd motorvermogen, verhoogd brandstofgebruik, een slechte gasrespons of slecht stationair draaien? Dit zijn slechts enkele symptomen van een vervuild inlaattraject. Het is dan de hoogste tijd om uw inlaat te laten reinigen.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Inlaat vervuiling

Moderne benzine- en dieselmotoren zijn tegenwoordig voorzien van directe brandstofinspuiting. Met als voordeel de beperking van schadelijke uitlaatgassen én minder brandstofverlies. Er zitten echter ook nadelen aan directe brandstofinspuiting, zoals het feit dat de injectoren direct inspuiten in de cilinders. Hierdoor ontstaat op den duur aanslag in het inlaattraject. Door de koolstofopbouw (carbon build up) slibt het inlaattraject dicht met roetdeeltjes en olie. Dit heeft diverse storingsbeelden tot gevolg.

Walnut Blasting reinigingsproces

Wij van Wendel de Joode Autotechniek zijn gespecialiseerd in Walnut Blasting. Dit is de enige effectieve methode om alle roetdeeltjes te verwijderen. Met behulp van onze speciale apparatuur ‘stralen’  we ieder inlaatkanaal met walnootgranulaat. Zo verwijderen we de koolafzetting, zónder dat de inlaatkanalen en kleppen aangetast worden. We reinigen de inlaat zonder de cilinderkop te demonteren.

Kom Langs!

Een schone inlaat vermindert overmatig brandstofverbruik én schadelijke uitlaatgassen. Wilt u uw inlaat ook grondig en effectief laten reinigen? Bij Wendel de Joode Autotechniek bieden we u gratis vervangend vervoer om u volledig te ontzorgen.