top of page

Pieter van Wendel de Joode

Pieter is overal in het bedrijf te vinden en wordt ongedurig als er geen uitdaging meer is. Hij is continu bezig met innovatieve ideeën en technieken om de werkplaats zo efficiënt en toekomstgericht mogelijk te maken. Hij is geïnteresseerd in alles met 4 wielen, hierdoor kunnen we vooruit blijven kijken en kan u met elke auto bij ons terecht.

Mede-eigenaar

Marius van Wendel de Joode

Marius wordt ook wel de rots in de branding genoemd. Hij zorgt ervoor dat er stabiliteit en continuïteit in het bedrijf blijft. Altijd in voor een praatje met de klant en kent dan ook iedere klant gewoon bij naam. Hij is te vinden in de werkplaats, maar ook op de receptie.

Mede-eigenaar

Arco van der Maas

Arco heeft er al meer dan 10.000 sleuteluren op zitten in ons bedrijf. Ja, u leest het goed, 10.000. Arco heeft een enorme brede interesse in de autotechniek, waardoor hij echt voor bijna alles een diploma heeft. Zelfs voor uw elektrische auto staat hij klaar. Hij is dan ook zo breed inzetbaar dat hij in principe alle werkzaamheden op de werkvloer voor ons uitvoert.

Technisch specialist

Matthias Weststrate

Matthias is een enthousiaste werknemer en erg leergierig . Momenteel is hij eerste monteur in opleiding. U vindt hem bij ons in de werkplaats waar hij diverse werkzaamheden uitvoert aan personen en lichte bedrijfswagens. Vaak zult u hem zien lopen met een lach op zijn gezicht. Hij doet zijn werk met plezier!

Eerste monteur

Peter Kievit

Peter wordt ondertussen beschouwd als familie. Hij is echt niet meer weg te denken in ons bedrijf. Hij zorgt dat het koffieapparaat altijd up to date is, haalt onderdelen op voor uw auto, zorgt ervoor dat onze werkplaats altijd spic en span is en moppert als we weer eens onze spullen niet opruimen. Wat zouden we zonder hem moeten.

Allround medewerker

bottom of page