top of page

Wendel de Joode Autotechniek

Een vooruitstrevend 

autobedrijf

Wij zijn Wendel de Joode Autotechniek. In 2014 gestart door Marius en Pieter van Wendel de Joode. Onze ervaring hebben wij opgedaan bij verschillende autobedrijven, waarna we de stap hebben gezet om voor onszelf te gaan beginnen.

 

Hier hebben we nog geen moment spijt van gehad. In een paar jaar tijd zijn wij een gevestigde naam geworden in het prachtige Goes, Zeeland.

 

Mede dankzij onze voorliefde voor elektronica hebben we een enorme kennis weten op te bouwen in auto elektronica. Deze passen we toe bij het diagnose stellen aan complexe storingen aan brandstof en EV-auto’s. We zijn benieuwd wat de toekomst gaat brengen en zijn er dan zeker klaar voor.

Een high tech autobedrijf?

Wij houden echt van autotechniek

Waarom wij in dit vak zijn gerold is simpel: We houden van auto’s met daarin het brede scala aan verschillende technieken. We willen u altijd een kwaliteitsgarantie kunnen geven. Hoe we dat doen? Wij blijven ons specialiseren in de nieuwste technieken, waardoor we uw auto altijd de beste zorg kunnen geven. 

autobedrijf goes
autobedrijf goes

Vooruitstrevend

Wij blijven vooruitstrevend. Nieuwe ontwikkelingen in de autobranche volgen elkaar in snel tempo op. Om bij te blijven volgen we cursussen, doen we aan onderzoek en ontwikkeling. En blijven we investeren in gereedschap en diagnoseapparatuur. En dat om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Altijd bezig met de volgende stap

Een echt familiebedrijf

Tegenwoordig is het niet meer zo vanzelfsprekend, maar wij kennen onze klanten gewoon, maken een gezellig praatje, leveren een goede service en willen altijd dat onze klanten met een glimlach vertrekken. Hoe we dat doen? Volledig transparantie en eerlijkheid.

Niemand komt bij ons voor onverwachte kosten te staan en we bespreken alles van te voren. Wanneer u met een glimlach vertrekt, werken wij ook een stuk fijner namelijk. Win-win toch?

Vertrek met een glimlach

bottom of page