top of page

RUITSCHADE

Ruitschade? Geen zorgen!

Vroeg of laat krijgt u er een keer mee te maken: ruitschade. Dit kan variëren van een sterretje in uw autoruit tot een barst of scheur. U kunt bij Wendel de Joode Autotechniek terecht voor de reparatie van de schade aan uw ruit.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Laat uw ruitschade repareren

Ruitschade is vaak het gevolg van opvliegende steentjes op de weg (steenslag). De schade kan een sterretje zijn, wat over het algemeen goed verholpen kan worden met een harsinjectie. Is er sprake van ruitbreuk of is het sterretje uitgegroeid tot een barst? Dan is het beter om de hele voorruit te vervangen.

 

Ruitschade kan leiden tot verminderd zicht. Het is daarom verstandig om uw ruit zo snel mogelijk te laten herstellen. 

Samenwerking

Wij werken samen met Autototaalglas Goes om u een snelle en zorgvuldige service te bieden op het gebied van ruitschade. Eerst bekijken we of we uw autoruit kunnen repareren. Is dit niet mogelijk? Dan vervangen we uw beschadigde autoruit door een nieuwe autoruit.

Wanneer u bent verzekerd voor ruitschade, regelen wij dit met uw verzekeraar. Scheelt u weer tijd en geld!

Ruit laten maken?

Bij Wendel de Joode Autotechniek kunt u uw auto met een gerust hart uit handen geven. We zijn niet alleen transparant en betrouwbaar, maar hanteren ook eerlijke prijzen. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan. Terwijl we uw auto in orde maken, kunt u genieten van een kop koffie: we willen graag dat u zich thuis voelt bij Wendel de Joode Autotechniek.

 

Kortom: ook bij ruitschade staat Wendel de Joode Autotechniek voor u klaar. Neem snel contact met ons op, we helpen u graag.

bottom of page