top of page
Schade bedrijf goes

SCHADEHERSTEL

Schade? Geen probleem!

Van een kras in de lak tot schade na een ongeluk; autoschade is altijd vervelend. Toch overkomt het bijna iedereen wel eens. Laat uw schade vakkundig herstellen bij Wendel de Joode Autotechniek. We staan met onze kennis en vakmanschap voor u klaar om allerlei soorten schades te herstellen. Daarbij zetten we ons graag in om u te ontzorgen bij schade aan uw auto.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Samenwerking met schadeherstel bedrijf

U wilt uiteraard dat de schade aan uw auto zo snel mogelijk verholpen wordt. Wij werken samen met een betrouwbaar schadeherstelbedrijf. Bij deze specialisten is uw auto in de juiste handen. Samen met hen zorgen we ervoor dat uw auto snel weer in goede staat is, zodat u daarna weer veilig én betrouwbaar met uw auto de weg op kunt.

Volledige ontzorging

Bij Wendel de Joode Autotechniek begrijpen we dat autoschade al vervelend genoeg is. Daarom regelen we alles voor u, van schadetaxatie tot reparatie. Omdat we het belangrijk vinden dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van het schadeherstel van uw auto, kan gratis vervangend vervoer uiteraard niet ontbreken. Door onze eerlijke prijzen en duidelijke communicatie over het hele herstelproces, komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij van Wendel de Joode Autotechniek zorgen ervoor dat u zich thuis voelt bij ons.

Kom Langs!

Bent u benieuwd wat de vakmensen van Wendel de Joode Autotechniek voor u kunnen betekenen bij schade aan uw auto? Neem dan snel contact met ons op, we helpen u graag. De koffie staat al klaar!

bottom of page