top of page

STORINGSDIAGNOSE

Storing?!

Een knipperend lampje op uw dashboard en waarschuwingssignalen die klinken. Er is sprake van een storing! Het instructieboekje van uw auto geeft aan om direct naar de garage te gaan en dat is zeker verstandig. U kunt bij Wendel de Joode Autotechniek terecht voor een storingsdiagnose. We hebben alle apparatuur in huis om de storing snel op te sporen en voor u op te lossen. Zo kunt u weer snel én veilig de weg op. Ook voor een storingsdiagnose aan elektrische voertuigen draaien we onze hand niet om.

 

Onze diagnose-apparatuur is op dealerniveau, bovendien zijn wij HBO gecertificeerd voor het werken aan elektrische voertuigen. Kortom uw storing is in goede handen bij ons.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Storing aan uw auto

Een storing wordt vaak automatisch geregistreerd door het elektrische geheugen van de auto. Om de juiste storingsdiagnose te kunnen vaststellen is het belangrijk om de auto aan te sluiten op moderne diagnoseapparatuur. Na het uitlezen van uw auto zijn we echter nog niet klaar.

 

Het gaat om de juiste interpretatie van de foutcodes die worden gevonden. Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van de storing. De ene storing kan namelijk de andere veroorzaken. Door onze vakkundigheid diagnosticeren we uw auto op de juiste manier

Een Storingsdiagnose

Heeft uw auto of elektrische auto een storing? Kom dan beslist even langs bij Wendel de Joode Autotechniek voor een storingsdiagnose. Wij sporen de storing aan uw auto voor u op en verhelpen deze graag voor u.

Kom Langs!

Voordat we eventuele reparaties uitvoeren, communiceren we met u wat er precies met uw auto aan de hand is. Hierbij zijn we transparant over onze prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 

Bovendien staat er op afspraak een gratis leenauto voor u klaar!

bottom of page