TESLA  SERVICE

Uw Tesla in goede handen van dé Tesla specialist van Nederland

Een speciale auto als een Tesla vraagt uiteraard ook om specialistisch onderhoud. Daarvoor hoeft u zeker niet naar een Tesla Service Center, u kunt ook prima terecht bij Wendel de Joode Autotechniek – dé Tesla specialist van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van onderhoud, reparatie, storingsdiagnose en revisie van drive units. Dit alles op dealerniveau, maar dan wel zonder de gebruikelijke dealertarieven! Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel de consument als autobedrijven en fleet owners. Dus wat er ook aan uw Tesla moet gebeuren: bij Wendel de Joode Autotechniek hebben we alles in huis en staan we graag voor u klaar!

Software expertise

Een Tesla bestaat uit 'hightech' hardware en software. Daar is veel specialistische kennis voor nodig en dat luistert nauw. Want als er iets aan hapert, wilt u het snel en professioneel opgelost hebben. Bij Wendel de Joode Autotechniek kunt u daar met een gerust hart op vertrouwen. We zijn gespecialiseerd in Tesla elektronica en software en werken met diverse soorten diagnose- apparatuur waaronder de originele Toolbox 3. U kunt bij ons terecht voor elektronische storingen en een groot aantal software-aanpassingen en -coderingen.

Regulier onderhoud

U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • Onderhoud

  • APK

  • Banden en uitlijnen 

  • Airco-onderhoud en -reparatie 

Bij Wendel de Joode Autotechniek beschikken we over alle kennis en apparatuur om uw Tesla op dealerniveau te onderhouden, te repareren en APK te keuren. Onderhoud vindt plaats met behulp van NEN-9140 gecertificeerde monteurs en de beste apparatuur en materialen. Zo kunnen we met uiterste precisie uw auto uitlijnen of uw airco-installatie testen en repareren. Uiteindelijk is onze expertise erop gericht om u vele jaren ongestoord rijplezier in uw Tesla te kunnen garanderen.

Specialistische reparaties voor uw Tesla

Ook een Tesla heeft onderdelen die kunnen slijten door gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de drive unit, de onboard charger, de dc-dc converter of de airco pomp. Dit soort specifieke onderdelen kunt u natuurlijk in zijn geheel laten vervangen, wat vaak de enige optie is bij een service center. Maar het vernieuwen van de complete drive unit of andere componenten is een kostbare zaak. Wendel de Joode Autotechniek is gespecialiseerd in het reviseren van drive units, en diverse andere componenten. Financieel voordelig,  het component functioneert weer als nieuw, terwijl u veel geld bespaart. Vanzelfsprekend krijgt u op al onze reparaties een solide garantie.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Regulier

onderhoud

Wij hebben de kennis en apparatuur om uw Tesla op dealerniveau te onderhouden.

Specialistische 

reparaties

Waarom vernieuwen als reviseren net zo goed is? Wij voeren graag een gespecialiseerde revisie voor u uit. Scheelt u een hoop geld namelijk.

Software 

expertise

We zijn gespecialiseerd in Tesla elektronica en software en werken met moderne diagnose-apparatuur op dealerniveau.

Onze Tesla onderhoudsdiensten

Model X

Model 3

Model S

Omschrijving

Model Y

€60

€295

€195

€60

€60

€60

€75

€795

€795

€795

€295

€295

€95

€95

€95

€95

€150

€195

€195

€195

€695

€210

€210

€195

€195

€395

€395

€395

o.a.

€395

€195

o.a.

o.a.

o.a.

€210

€210

€90

€90

N/A

N/A

€155

€155

€155

€155

€225

o.a.

o.a.

o.a.

€78

€78

€29

€29

€78

€29

€29

€78

o.a.

o.a.

o.a.

o.a.

o.a.

o.a.

o.a.

o.a.

€255

€255

€255

€255

€235

€235

€289

€289

€289

€235

€235

€315

€315

€315

€315

€289

Radar calibratie (incl. uitlijning)

Alert codes uitlezen en wissen

Voertuig configuratie aanpassen

Valet mode uitschakelen

Ecu calibratie (airbags, deurhendels, ramen, laadpoort)

Pin to drive uitschakelen

Tesla airco service beurt (R134a) *

Aankoopkeuring inclusief battery health check en uitlijncontrole

Crash data wissen

Tesla drive unit revisie

Remvloeistof verversing

Remschijven vervangen

Tesla airco service beurt (R1234yf) 

Deurhendel reparatie 

Auto uitlijning 

Banden (vanaf prijs)

Michelin (20 inch)

Pirelli (19 inch)

Michelin (18 inch)

Pirelli (20 inch)

Remblokken vervangen

Alle prijzen exclusief btw, onder voorbehoud van prijswijzigingen, type remsysteem, type airco en actuele softwarestand.  Het is niet toegestaan om de op deze site getoonde gegevens te kopiëren of over te nemen voor eigen gebruik

* Basis prijs aircoservice voor R134a. Benodigd koudemiddel wordt apart berekend.

DISCLAIMER: Alle andere, diensten, namen, producten of merken waarnaar op deze website wordt verwezen, worden alleen gebruikt voor identificatiedoeleinden en zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren. Er wordt niet geconcludeerd of gesuggereerd dat enige dienst of product dat door Wendel de Joode Autotechniek wordt verkocht of aangeboden, een product of dienst is die geautoriseerd is door of op enigerlei wijze is verbonden met Tesla Inc. Wendel de Joode Autotechniek en zijn websitepublicaties zijn niet goedgekeurd door of gelinkt aan Tesla Inc. Tesla Model S, Tesla Model X, Tesla Model Y, Tesla Model 3 en Tesla Roadster zijn handelsmerken van Tesla Inc.

 

Zeer fijne ervaring. Ik ben hierheen gegaan omdat een revisie van de elektromotor meer dan de helft goedkoper is dan bij Tesla zelf. Ondanks de lange afstand zeer de moeite waard. Ik kreeg gratis een vervangend vervoermiddel. Pieter geeft een goede inschatting van kosten. In mijn geval was het zelfs veel lager omdat er veel minder gedaan hoefde te worden dan verwacht. Binnen 5 dagen was de auto al weer klaar. Kortom, een dikke aanrader om hier je Tesla te laten onderhouden.

Olivier Arnolds

APK keuring van mijn model S plus reparatie rechter deur mechaniek.
De ontvangst was hartelijk en de service was prima. De reparatie is
goed uitgevoerd en het overleg achteraf uit de kunst. Ik kan iedere Tesla bezitter dit bedrijf voor service aanbevelen.

Sjef van Merrienboer

Uitstekende service, snelle response en planning. Scherpe prijs/kwaliteit !!

Bert Vernelen