Tesla onderhoud garage

Uw Tesla in goede handen van dé Tesla specialist van Nederland

Een speciale auto als een Tesla vraagt uiteraard ook om specialistisch onderhoud. Daarvoor hoeft u zeker niet per se naar de Tesla dealer, u kunt ook prima terecht bij Wendel de Joode Autotechniek – dé Tesla onderhoud garage van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in alle vormen van onderhoud, reparatie, storingsdiagnose, elektronica en software. Dit alles op dealerniveau, maar dan wel zonder de gebruikelijke dealertarieven! Ons zeer ervaren Tesla team staat niet alleen ter beschikking van particulieren, maar ook van auto- en schadeherstelbedrijven of leasemaatschappijen. Dus wat er ook aan uw Tesla moet gebeuren: bij Wendel de Joode Autotechniek hebben we alles in huis en staan we graag voor u klaar!

Software expertise

Een Tesla rijdt niet op brandstof, maar op hightech elektronica en software. Daar is veel specialistische kennis voor nodig en dat luistert nauw. Want als er iets aan hapert, wilt u het snel en professioneel opgelost hebben. Bij Wendel de Joode Autotechniek kunt u daar met een gerust hart op vertrouwen. We zijn gespecialiseerd in Tesla elektronica en software en werken met moderne diagnose- apparatuur op dealerniveau. U kunt bij ons terecht voor elektronische storingen en een groot aantal software-aanpassingen en -coderingen. Deze werkzaamheden voeren we uit tegen aanzienlijk lagere tarieven dan u bij de dealer kunt verwachten. 

Regulier onderhoud

U kunt bij ons terecht voor onder meer:

  • Onderhoud

  • APK-keuring

  • Vervanging van banden

  • Auto uitlijning 

  • Airco-onderhoud en -reparatie 

Bij Wendel de Joode Autotechniek beschikken we over alle kennis en apparatuur om uw Tesla op dealerniveau te testen, te onderhouden, te repareren en APK te keuren. Onderhoud vindt plaats met behulp van zeer ervaren monteurs en de beste apparatuur en materialen. Zo kunnen we met uiterste precisie uw wielen uitlijnen of uw airco-installatie testen en repareren. Uiteindelijk is al onze expertise erop gericht om u vele jaren ongestoord rijplezier in uw Tesla te kunnen garanderen.

Specialistische reparaties voor uw Tesla

Ook een Tesla heeft onderdelen die kunnen slijten door gebruik. Denk bijvoorbeeld aan het accupakket, de inverter of de rijmotor. Dit soort specifieke onderdelen kunt u natuurlijk in zijn geheel laten vervangen, zoals de dealer meestal voorstelt. Maar het vernieuwen van het complete accupakket of andere componenten is een kostbare zaak. Bij Wendel de Joode Autotechniek voeren we graag een gespecialiseerde reparatie voor u uit. Dan functioneert het onderdeel weer als nieuw, terwijl u toch veel geld bespaart. Vanzelfsprekend krijgt u op al onze reparaties een solide garantie.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Regulier

onderhoud

Wij hebben de kennis en apparatuur om uw Tesla op dealerniveau te onderhouden.

Specialistische 

reparaties

Waarom vernieuwen als reviseren net zo goed is? Wij voeren graag een gespecialiseerde revisie voor u uit. Scheelt u een hoop geld namelijk.

Software 

expertise

We zijn gespecialiseerd in Tesla elektronica en software en werken met moderne diagnose-apparatuur op dealerniveau.

Onze Tesla onderhoudsdiensten