top of page

TREKHAAK MONTAGE

Trekhaak monteren?

Wilt u op pad met uw caravan? Wilt u uw fietsen meenemen achter op uw auto? Of gaat u verhuizen met behulp van een aanhangwagen? Dan heeft u een trekhaak nodig. Wij van Wendel de Joode Autotechniek monteren graag een trekhaak op uw auto. Zo kunt u lekker op vakantie, een dagje weg of efficiënt verhuizen.

Er staat altijd gratis vervangend vervoer klaar op de dag van de afspraak!

Trekhaak voor uw auto

Een trekhaak kan handig zijn voor verschillende doeleinden. U kunt er van alles mee trekken en dragen. Hoeveel precies? Dat hangt af van het type trekhaak én het gewicht van uw auto. Er zijn vele combinaties mogelijk, wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

 

U kunt kiezen uit een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Met onze jarenlange ervaring adviseren we u graag over de ideale trekhaak voor uw situatie. We kijken naar wat voor u belangrijk is en adviseren vervolgens de trekhaak die hier het beste bij past. Maatwerk is voor Wendel de Joode Autotechniek namelijk niet meer dan normaal.

Trekhaak laten monteren?

U bent bij Wendel de Joode Autotechniek aan het juiste adres om een trekhaak te laten monteren. Dit doen we snel en professioneel, waarbij we de veiligheid en het gebruiksgemak van uw trekhaak vooropstellen

 

Binnen een dag is uw nieuwe trekhaak gemonteerd, in de tussentijd krijgt u van ons vervangend vervoer.

Offerte Aanvragen?

Binnen 24 uur krijgt u een vrijblijvende offerte in uw mailbox! U kunt natuurlijk altijd langskomen of contact opnemen.

Binnen 24 uur een offerte in uw mail!

arrow&v

Bedankt voor uw offerte aanvraag. U ontvangt binnen 24 uur een offerte!

Optionele extra's
arrow&v
bottom of page